Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies

Pau Riba: veu, música i textos.
De Mortimers: No-música i accions.
Pau Riba puja a l'escenari amb De Mortimers per a presentar el treball,Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies, un conjunt de cançons tradicionals vinculat al Disc-llibre del mateix nom. L'espectacle intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l'essència de "La Guerra de les Galàxies"... aquest cop en Pau tampoc no deixa de banda la seva mirada irònica i humorística de la nostra societat. Aquest espectacle està acompanyat pel grup de De Mortimers, que utilitzen com a instruments joguines i objectes d'us qüotidià. Un espectacle que dona un punt de vista alternatiu a les dates nadalenques.
Blog del Jisàs


 
Ribaibal

Pau Riba, veu i música
Memi March, projeccions i comentaris gràfics
Aina March, dansa
 
Astre rei, lleó del gremi, Pau Riba es revisita perquè li ve de gust. Ribaibal, doncs. Tot és a punt. Torronets, crostons, i un pinzell que guixa l'aire. Ombres xinesques de porcellana, corredisses de cargols. Tots hi sou convidats: s'admeten mames, nens i gripaus.
Vídeo (d'en Nolasc Riba)


 
40 Gripaus

Pau Riba: Veu i guitarra
Ivan Telefunken: Multiinstrumentista
Mau Boada: Multiinstrumentista
Maus: Multiinstrumentista
Juanso: Multiinstrumentista
Llull Riba: Mini bateria i percussió

Per celebrar els 40 anys de l’edició de Jo, la donya i el gripau —enregistrat per en Pau Riba, en Toti Soler i el seu germà Martí a l’aire lliure de can Pep Carlos (La Mola, Formentera) la tardor del 71—, es presenta en directe amb un sorprenent i emotiu espectacle on el joc, l’alegria i la instrumentació insospitada en són els protagonistes.
La banda dels Gripaus està formada per locus multiinstrumentistes creadors d’instruments amb ànima circense que el Pau ha escollit un a un per a l’ocasió.

Poetada
Pau Riba i la seva poesia sense acords.

Pau Riba té una manera trobadoresca i molt seva de tocar la pera a les paraules, d’inventar senyals, de trobar entremesclaments dements de mots pròxims o remots. Si Pau Riba ha saquejat i sacsejat la fonètica del rock, la del folk, la de la cançó (tradicional i no), la de la poesia pura i la de la prosa, és perquè li interessa la fonètica de l’amor, i per això el preocupa la fonètica del nostre destí, del viure i del morir, del néixer i del créixer i del tenir fills. I fonètica ho dic en sentit ampli, des del més simple ah! fins als trencacolls més emocionants del significar. Pau Riba no és provocador pel sol gust de provocar, que també, sinó sobretot perquè diu i fa el que li sembla que ha de fer i, inevitablement, sovint, trenca les previsions dels organitzadors, rebenta la bombolla del públic i desperta amb calfreds el sopor dels mons polític-o-culturals, que malgrat tot no tenen cura i de seguida tornen a fer pell morta, perquè els interessa més la insensibilitat. 
Enric Casasses “El País” el 23/11/06

Veure Vídeo (Poetada al Festival Mugada)


Electròccid Àccid Dioptria Xou
Pau Riba, veu i guitarra elèctrica
Zaca, guitarra elèctrica
Bet Gàrgola, Baix elèctric
Antonio Puertas, Bateria­

Amb Electròccid Àccid Dioptria Xou, Pau Riba torna a proposar, després d'uns quans anys, una posada en escena totalment electrificada i 100% rockera. Amb els Muuu (part dels components del grup de música experimental Matavacas, potser els més "heavys", i més tard de Gàrgola) s'ens ofereix de nou una revisió de temes emblemàtics, els que aparèixen als discos "Electròccid Àccid Alquimístic Xoc" i l'aclamat Dioptria. No obstant el que sobta en aquest espectacle és el caire radical i hard-rocker que aquesta salvatge formació li ha donat a aquests clàssics del Roc a Catalunya. El que anirà evolucionant d'aquesta proposa es completament imprevisible.